Żywność genetycznie modyfikowana - webinarium on-line

23.09.2022 Dla wszystkich
Wpis może zawierać nieaktualne dane.
Data: 27.09.2022
Miejsce wydarzenia: Politechnika Częstochowska
Godzina: 18:00 - 19:00
Przejdź do kalendarza pokaż na mapie

Zapraszamy na webinarium on-line:
„Żywność genetycznie modyfikowana”
27.09.2022, godz. 18.00 - 19.30

teams.live.com

Zapraszamy na webinarium on-line: „Żywność genetycznie modyfikowana” 27.09.2022, godz. 18.00 - 19.30

W PROGRAMIE SPOTKANIA:

Żywność genetycznie modyfikowana - korzyści i zagrożenia - dr Małgorzata Worwąg, PCz

Przepisy dotyczące GMO - dr hab. inż. Ewa Wiśniowska, prof. PCz

GMO wokół nas - przykłady - dr hab. Anna Grobelak, prof. PCz

GMO- zamknięte - dr inż. Krzysztof Fijałkowski, PCz 

DYSKUSJA – PYTANIA I ODPOWIEDZI

ZAPRASZAMY!

UDZIAŁ W SPOTKANIU JEST BEZPŁATNY

Spotkanie realizowane w ramach projektu „HUB Innowacji Energetycznych i popularyzacji nauki na Wydziale Infrastruktury i Środowiska PCz”, Program Ministerstwa Edukacji i Nauki „Społeczna Odpowiedzialność Nauki – Popularyzacja nauki i promocja sportu”
na lata 2021-2022

Copyright © Politechnika Częstochowska. Wszystkie prawa zastrzeżone.

uczelnia_dostepna.svgPolitechnika Częstochowska uczelnią dostępną.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Logo Fundusze EuropejskieFlaga PolskiLogo Narodowego Centrum Badań i RozwojuFlage Unii Europejskiej

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Więcej o plikach cookies i o ochronie Twojej prywatności przeczytasz w Informacje o cookies.

Zapisano