Żywność genetycznie modyfikowana - webinarium on-line
Miejsce wydarzenia: Politechnika Częstochowska
Godzina: 18:00 - 19:00
Przejdź do kalendarza pokaż na mapie
Zapraszamy na webinarium on-line:
„Żywność genetycznie modyfikowana”
27.09.2022, godz. 18.00 - 19.30
W PROGRAMIE SPOTKANIA:
Żywność genetycznie modyfikowana - korzyści i zagrożenia - dr Małgorzata Worwąg, PCz
Przepisy dotyczące GMO - dr hab. inż. Ewa Wiśniowska, prof. PCz
GMO wokół nas - przykłady - dr hab. Anna Grobelak, prof. PCz
GMO- zamknięte - dr inż. Krzysztof Fijałkowski, PCz
DYSKUSJA – PYTANIA I ODPOWIEDZI
ZAPRASZAMY!
UDZIAŁ W SPOTKANIU JEST BEZPŁATNY
Spotkanie realizowane w ramach projektu „HUB Innowacji Energetycznych i popularyzacji nauki na Wydziale Infrastruktury i Środowiska PCz”, Program Ministerstwa Edukacji i Nauki „Społeczna Odpowiedzialność Nauki – Popularyzacja nauki i promocja sportu”
na lata 2021-2022